Adások

Kirúgták a robotokat

A japán Hideo Sawada 2015-ben még arról beszélt, hogy a világ leghatékonyabb hotele lesz a 90 százalékban robotokat foglalkoztató Henn-na, mára viszont a gépek felét “ki kellett rúgni”... https://www.youtube.com/watch?v=6KsgtXOLP-A
2019.01.23 Hozzászólások: 0

Lehozhatják a Csomolungmán elhunytakat

A kínai hatóságok tervei szerint egy eddig példátlan művelet keretében először nyílna lehetőség arra, hogy a nyolcezer méter feletti térségből lehozzák azoknak a hegymászóknak a földi maradványait, akik csúcshódítás közben vesztették életüket, nyilatkozta a China Daily napilapnak a végrehajtással megbízott kínai hegymászócsapat vezetője. Felhívtuk Klein Dávid hegymászót.
2019.01.23 Hozzászólások: 0

Autókat rongáló néni

Egy idős hölgynek Pécsen elege lett abból, hogy a parkoló autók miatt nem lehet közlekedni az utcán, ezért a kulcsával végighúzott 15 autót. Az említett módon 15 autót rongált meg, és ezzel összesen több mint 1 millió forint kárt okozott, de vállalta, hogy kártalanítja az érintetteket. Jani meg tudja érteni a néni dühös önbíráskodását, Feri […]
2019.01.23 Hozzászólások: 0

Juli rovata

Yann Moix 50 éves, és képtelen szeretni egy 50 éves nőt. Ezt a személyes problémáját egy interjúban osztotta meg a nyilvánossággal, és ezzel rögtön megsokszorozta az ismertségét, miután hatalmas felháborodást váltottak ki a szavai. A Marie Claire francia kiadásának arról beszélt, hogy az ötvenen túli nők láthatatlanok. “Jobban szeretem a fiatal nők testét, ennyi az […]
2019.01.22 Hozzászólások: 0

Új részekkel tér vissza a képernyőre Süsü a sárkány.

Állítólag az epizódok vázlata kész, a költségvetés összeállt, talán év végére kész is lehetnek az epizódok. Ugyanúgy bábtechnikával dolgozunk. Az első részben Süsü ellátogat az emberek földjére, a másodikban összeházasodik és megszületik a gyermeke, Süsüke, aki a harmadik epizódban a sárkányok és emberek földje után az űr­be is ellátogat.
2019.01.22 Hozzászólások: 0

Kazah nyelvtörő

Egy év után újra elindult internetkörüli hódító útjára az állítólag kazah nyelven éppen híreket olvasó tévésről készült videó, ami valójában egy kazah tévéhíradó élő adása előtti bemelegítő nyelvtörő haladzsázásról készült felvétel. https://www.youtube.com/watch?v=DfIc5CX7mF4    
2019.01.22 Hozzászólások: 0

Felelőtlen állattartók

Saj­nos még min­dig gya­kori, hogy a ka­rá­csonyra ka­pott ku­tyá­kat, macs­ká­kat, sőt a hül­lő­ket és két­él­tű­e­ket is ki­dob­ják. De az is elő­for­dul, hogy a hely­te­len tar­tás miatt az ál­la­tok szök­nek meg. Felhívtuk Both Zoli vadállat befogót, hogy meséljen a felelőtlen állattartókról, illetve, hogy milyen következményei lehetnek az illegális állattartásnak.
2019.01.21 Hozzászólások: 0

Jönnek a dínók!:)

A dinoszauruszok hamarosan a való életben is itt sétálhatnak közöttünk????..A Jurassic Park filmjének megalkotásában Spielbergnek segédkező amerikai paleontológus most új kutatási projektet jelentett be, amelyben „visszahozná az életbe a kihalt teremtményeket. Felhívtuk dr. Boldogkői Zsolt, molekuláris biológust, hogy ennek vajon mennyi lehet a realitása.
2019.01.21 Hozzászólások: 0

Andy Vajnára Emlékezünk!

“A tettek az emlékműveink..” Bárki bármit mond, sok emlékművet köszönhetünk Neked és ez örökre elvehetetlen Tőled. Mi csak hálával tartozunk, mert Velünk mindig nagyon korrekt voltál. Jó utat Andy!
2019.01.21 Hozzászólások: 0

Kérdések és válaszok

Mint azt már évek óta megszokhattátok péntekenként 9 óra után a hallgatóké a terep. Ti kérdeztetek, Mi pedig őszintén válaszoltunk Nektek.
2019.01.18 Hozzászólások: 0