Általános Szerződési Feltételek

Előszó:

Minden felhasználónk tudomásul veszi: Az oldal elsődleges célja a szórakoztatás és a közösség igényeinek kiszolgálása. Mindenki jól viselkedik, nem beszéltek csúnyán és nem bántjátok egymást, illetve feleslegesen nem sértődtök meg. Ha gondotok, problémátok akad az oldalon, akkor is partnerként kezelitek a szolgáltatót és szóltok, hogy minél előbb orvosolni tudjuk azt! Aki rossz, ami csúnya és bármit ami nem Oldal vagy üzemeltetői jóérzés-konform letörlünk apelláta nincs! F.

Jelen honlapnak a FeQSoft Informatikai és Marketing Kft. (székhely: 1149, Kopja u. 7, adószám: 13136086-2-42; a továbbiakban Szolgáltató) a kizárólagos üzemeltetője. Az oldalon található szolgáltatások igénybevétele kizárólag a Magyarország jogszabályaival és a felhasználási feltételekkel összhangban engedélyezett.

Regisztráció és ahhoz kötődő szolgáltatások:

Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez Önnek regisztrálnia kell a Honlapon. A regisztráció során meg kell adnia nevét, érvényes e-mail címet, választania kell egy jelszót, és három statisztikai adatot szolgáltatni. Emellett Ön más adatokat is megadhat, de az nem kötelező. A jelszó titokban tartásáért Ön felel.

A regisztrációval Ön vállalja, hogy a Szolgáltatót haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról, kijelenti, hogy az Ön szerződéskötési képessége nem korlátozott, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató kérésére bizonyos korlátozott információt nyújt magáról, melynek időszerűnek, valóságosnak és teljesnek kell lennie.

Score tábla: Minden regisztrált pontokat kap az oldalon lévő aktivitása alapján. Elsősorban azért, hogy legaktívabb felhasználóinkra büszkék lehessünk a Score táblázat alapján az oldalon. A pontozásba a felhasználónak beleszólási és reklamációs joga nincs. Rendszerhibából vagy illetéktelen hozzáférésből származó pontatlanságért felelősséget nem vállalunk.

Hirlevél:

Regisztrációjával beleegyezik, hogy Önnek Hírlevelet küldjünk, mely tartalmazhatja az oldallal és Partnereinkkel kapcsolatos információkat, reklámokat. Ezen hírlevélről Ön le tud iratkozni.

Felhasználói viselkedés magatartás:

Az oldalon való tevékenységével sem a Magyar Köztársaság jogszabályait sem a jóerkölcsöt nem sérti meg.

Tartalom:

Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a Szolgáltatás keretén belül a Honlapon elhelyez vagy megjelenít, ideértve, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, üzeneteket, videókat, képeket, linkeket és bármely tartalom következményeit is. A Szolgáltató automatikusan nem ellenőrzi a felhasználók által elhelyezett, megjelenített, közzétett tartalmakat.

A Szolgáltató minden értesítés nélkül jogosult eltávolítani a Honlapra feltöltött azon anyagokat, profilokat, hozzászólásokat vagy hivatkozásokat, melyet saját döntése alapján nem kívánatosnak talál.

Emellett kizár minden felelősséget a felhasználók által a Honlapon elhelyezett információk, vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, valamint a felhasználók által a Honlapon tanúsított magatartásáért.

A Felhasználási feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a Honlapon megjelenített alkalmazásokat kizárólag a saját kockázatára használja, a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért.

Adatvédelem

Az adatok kezelője, az Oldal üzemeltetője az Impresszum szerint. Személyes azonosításra alkalmas adatok gyűjtése csak abban az esetben történik, amikor Ön ebbe egyértelműen beleegyezik. Ezt azzal teszi, hogy ezen adatokat az oldalon megadja. Üzemeltető Online az információkat bizalmasan kezeli, csak névtelenül statisztikai célokra és a hírlevél kiküldésére használja.

Jogi nyilatkozat

A balazsek.hu üzemeltetője mindent megtesz, hogy pontos és megbízható információk szerepeljenek a balazsek.hu weboldalon, de nem vállal teljes körű garanciát a tartalom pontosságáért. Minden felhasználó egyetért, hogy a balazsek.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata, annak értelmezése a saját felelőssége. Sem az Üzemeltető, sem más, az oldal létrehozásában vagy készítésében résztvevő fél nem felelős a weblaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetlen, előre nem látott, indirekt vagy büntető jellegű kárért, vagy bármely hibáért vagy mulasztásért annak tartalmában.

Szerzői jog

Az oldal teljes tartalma szerzői jog védelme alatt áll, és az üzemeltető írásos jóváhagyása engedélye nélkül semmilyen formában nem terjeszthető, letölthető, módosítható, újra felhasználható, újra közzétehető. Kivételt képeznek azon anyagok melyeket direkt ilyen céllal és e célunkat jelezve teszünk közzé (pl.:letöltések menüpont). A tartalom engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről, valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése, illetve a közlésről szóló szabályozások és rendeletek megszegésének minősül. A fenti szabályozás alól kivételt képeznek az oldalon megjelenő olyan írásos és képi anyagok, ahol forrásmegjelölésként más webportál szerepel. Ezen anyagok jogait minden esetben a hivatkozott jogtulajdonostól kell megszerezni.

Felhasználási feltételek módosítása

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy jelen felhasználási feltételeket a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a Szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított felhasználási feltételeket.

Üdvözlettel,

A balazsek.hu stábja