Beyoncé – “Life Is But A Dream”- új Beyoncé DVD hétfőn!

beyonce

A Parkwood Entertainment és a Columbia Records büszkén jelenti be Beyoncé legújabb, “Life Is But A Dream,” című DVD-jét, egy dokumentumfilmet, amelynek vezető produceri munkáit maga az énekesnő végezte.

A 2 lemezes kiadásban megjelenő, és november 25-től, hétfőtől világszerte elérhető anyag az eddig soha nem látott koncertfelvételek mellett egy új dalt is tartalmaz, “God Made You Beautiful” címmel.

A “Life Is But A Dream” egy sokoldalú, bensőséges hangulatú portré Beyoncéről, a 17-szeres Grammy-díjas előadóművészről, üzletasszonyról és magánemberről. Az énekesnő videónaplójából és személyes archívumából kiválogatva, a dokumentumfilm Beyoncé életének egy döntő fontosságú, változásokkal és személyes felfedezésekkel teli évét mutatja be.

A film debütálásakor Beyoncé elmagyarázta, miért is volt olyan fontos neki, hogy a mű elkészüljön.  “Csak az önábrázolás kedvéért nem jelentettem volna meg egy filmet,” – mondta.  “Meg akartam mutatni, mi az, amit én igaznak hiszek az életről. Azt, hogy semmi sem véletlenszerű, hogy mindennek megvan az oka. És azt, hogy az életben tudatosan kell követnünk az apró nyomokat, illetve összekötni a pontokat, máskülönben kimaradunk valamiből.”

A 2 lemezes kiadvány tartalmazza a Live In Atlantic City című DVD-t, aminek kép- és hanganyagát a Revel Casino Hotelben rögzítették, négy egymást követő este, 2012 májusában, köztük olyan soha nem látott élő felvételekkel, mint a “Flaws And All,” a “Love On Top” és a “Schoolin’ Life.”

A Beyoncé és Ed Burke által rendezett film idén februárban debütált az HBO-n, és akkor több mint 1.8 milió nézőt szögezett a TV képernyők elé, amivel közel egy évtized óta a csatorna legnézettebb dokumentumfilmje lett.

ITT a “Life Is But A Dream” előzeteséért, és egy ízelítőért a “God Made You Beautiful” című dalból.

Live in Atlantic City számsorrend:

 1. End of Time
 2. Get me Bodied
 3. Bad Boy
 4. Crazy in Love
 5. Diva
 6. Naughty Girl
 7. Party
 8. Dance For You
 9. Freakum Dress
 10. I Care
 11. Schoolin’ Life
 12. 1+1
 13. Flaws and All
 14. Countdown
 15. Run The World (Girls)
 16. I Was There
 17. I Will Always love You
 18. Halo
 19. Single Ladies
 20. Green Light
 21. Love on Top
Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból