Coldplay: Ink

coldplay

Itt a Coldplay új kislemeze, a The Sky Full of Stars-t leváltani hivatott ábrándos felvétel, a legutóbbi albumról már ismert Ink. Bár a hivatalos klipre még várni kell néhány napot, az élőverziót már megosztotta a zenekar a YouTube csatornáján:

Ez a videó szerepel a ma megjelent “Ghost Stories Live 2014” című kiadványon is, ami a Grammy-jelölt Paul Dugdale rendezésében dokumentálja a zenekar egyedülálló fellépését, melyet csak néhány szerencsés rajongó láthatott idén márciusban, két hónappal a “Ghost Stories” című, mostanra hazánkban is platinastátuszt elért lemez megjelenése előtt. A filmet egy kizárólag erre a célra épített amfiteátrumban rögzítették a Los Angeles-i Sony Studios-ban. A felvétel egy egyedülálló, innovatív produkció: az együttest 360 fokos, felsőnézeti ábrázolásban is láthatjuk, amely lélegzetelállító atmoszférát kölcsönöz a koncertnek.

A fellépés bizonyos részei először 2014 májusában voltak láthatóak a Colplay TV Special által, melyet a nagyobb műsorszolgáltatók (beleértve az NBC-t az USA-ban és a Sky Arts-ot az Egyesült Királyságban) közvetítettek világszerte – ezzel máris jelölést begyűjtve a UK Music Awards-ra a Legjobb Élő Felvétel kategóriájában.
Most pedig a “Ghost Stories Live 2014” az első alkalom, hogy a show-t teljes egészében láthatjuk úgy, ahogy az ötlet eredetileg megfogant: a “Ghost Stories” képi manifesztációjaként.

A videótartalmakon kívül még egy exkluzív élő album is bekerült a kiadványba, melynek hanganyagát a zenekar nagysikerű londoni, sydney-i, párizsi, kölni, New York-i és Los Angeles-i koncertjein vették fel 2014 áprilisában és júliusában. A csomag pedig további 8 videoklippel teljes, mely mindegyike a “Ghost Stories” érából származik.

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból