Dick run

Wycoff_Nike_1

Bizonyos hobbifutók azzal szórakoztatják magukat, hogy speciális alakzatokat rajzolnak a térképen futóútvonalaikkal (vagy kocsival, biciklivel, repülőgéppel). Idáig oké, azonban ha valaki azzal tesz szert hírnévre online, hogy mindig egy bizonyos fajta alakzatot fut, annak nem árt ügyelni rá, hogy az ötlete eredeti legyen, és most éppen ezt kezdték el vitatni dick_run_claire Insta-híresség esetében, aki – nevéből kiköveteztethető módon – péniszeket rajzol kocogásával a térképre.

Claire Pisano 2015-től űzi ezt a tevékenységet, az első pöcsöt véletlenül futotta meg, amikor eltévedt egy idegen városban, de utána rákapott a dologra, és el is jutott vele több mint 41 ezer követőig.

Csakhogy nemrég felbukkant egy másik futónő, akit mit ad isten, szintén Claire-nek hívnak, és azt állítja: ő már 2014 óta futja pöcsalakú köreit. Az ő fiókja og_dick_run_claire néven fut, és bár előbb kezdte a műfajt, még csak 12 ezer követőig jutott.

A civilben Claire Wyckoff nevű nő azt állítja, Pisano folyamatosan pöcsfutási plágiumot követ el vele szemben. Példaként azt hozza fel, hogy ő fél évvel korábban futott egy elég jellegzetes, maszturbálás-alakú útvonalat, mint Pisano, akinek később szintén kikerült az Instagramra egy hasonló köre.

 

cikk: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/26/holgyeim_es_uraim_ime_a_het_legbizarrabb_netes_botranya_a_pocsfuto_nok_plagiumugye/

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból