Egy 40 éves férfi pert indított a szülei ellen, amiért kidobták a pornógyűjteményét.

images

A michigani család tagjai között még 2016 októberében kezdődött minden, amikor a férfi válása miatt hazaköltözött szüleihez. Cuccai között helyet foglalt azonban egy körülbelül 8 millió forintot érő, brutális mennyiségű gyűjtemény is.

Mivel az ügyben nem történt bűntény, ezért a család minden tagjának nevét és személyazonosságát titokban tartja a rendőrség.

Körülbelül tíz hónap elteltével a meg nem nevezett férfinek sikerült saját lakást szereznie, így elköltözött a szülői házból. Az indianai lakásba barátai segítettek átszállítani a férfi bedobozolt dolgait, ám miután mind megérkezett, feltűnt, hogy vagyona egy jelentős része hiányzik. Egészen pontosan a pornó tűnt el – mint kiderült, 12 doboz volt tele felnőttfilmekkel, 2 pedig szexuális játékszerekkel.

Szülei eltüntették a férfi többmilliós pornógyűjteményét (képünk illusztráció) © Pexels

Szüleit kérdőre vonva a férfi kiderítette, hogy gyűjteményét megsemmisítették, mire a dühös pornógyűjtő azonnal tárcsázta a rendőrséget. A hatóság végül elutasította a feljelentést.

Információk szerint a férfi a következőt küldte e-mail üzenetben szüleinek:

„Ha gondotok volt a tulajdonommal, még időben szólhattatok volna, és akkor máshová megyek. Ehelyett úgy döntöttetek, hogy csendben maradtok, és bosszút álltok.”

A szülőknek sem kellett több, az édesapa válasza így szólt:

„Hiszed vagy sem, egyetlen okból pusztítottuk el a pornód. A saját értelmi és érzelmi egészséged védelmében. Ugyanezt tettem volna, ha egy kiló kokaint találok nálad. Remélem, egy nap majd megérted.”

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból