Inna: Cola Song

inna

Inna, Románia elsőszámú dance-pop gyöngyszeme újabb szintre lépett, ahol már a világhírű Atlantic Records (a Warner Music egyik label-e) frissen szerződött üdvöskéjeként jelenteti meg új dalát, a „Cola Song”-ot. 2008-ban megjelent „Hot” című dalával robbant be a köztudatba és világszerte megismerte nevét a party-himnuszokat és latinos klubslágereket kedvelő közönség. A művésznő büszke latin gyökereire, melyeket remekül kamatoztat zenéjében és látványos videóklipjeiben is. A siker sem váratatott magára sokáig: Mexikót például hatszor turnézta körbe, háromszor is csordultig töltve az Auditorio Nacionalt; de emellett tavaly már Pitbullal is készített közös felvételt.

 

Legújabb dalában, a „Cola Song”-ban szintén tetten érhetők a gazdag kulturális elemek, a videóra pedig Inna nagyon büszke: „Úgy érzem, ez lett az eddigi legszexibb klipem. Magabiztosnak érzem magam tőle, tetszik, hogy tele van energiával és mindenkit ráhangolhat egy hosszú és gyönyörű nyárra.” A szexi énekesnő nemcsak tehetségét, de a Youtube-nézettségét is kimaxolta: ő az első európai női előadó, akinek a csatornája átlépte a bűvös 1 milliárdos nézettséget!

 

És a legizgalmasabb? Inna június 11-én a VIVA Comet keretein belül fellép a Budapest Sportarénában, ahol új dalát is hallhatjuk majd tőle élőben.

 

Íme a Cola Song tüzes videóklipje:

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból