Jam & Spoon feat. Plavka VS. David May & Amfree – Right In The Night 2013

Lehet még bármit is mondani JAM & SPOON-ról? Nem csak valódi arcot adtak a techno és trance stílusoknak, de új hangzást is teremtettek, mely mindig a ’90-es évekre fog emlékeztetni minket.

A duó, Rolf Ellmer (Jam El Mar) és Markus Löffel (Mark Spoon) számos dalukról vált ismertté a ’90-es évek elején. 1993-ban jött az igazi áttörés számukra, amikor megjelentették a „Right In The Night”-ot, mely Európa szerte a slágerlisták élére tört. De JAM & SPOON nem állt le, és további kislemezeket jelentetett meg Jim Kerrel (a Simpleminds énekese), Rea Garvey-val (a Reamon énekese), Dolores O´Riordannal (a The Cranberries énekese) és Tricky-vel.

Sajos 2006 január 11-én Mark Spoon elhunyt egy váratlan szívroham következtében, maga mögött hagyva a JAM & SPOON-t. Most, 20 évvel az eredeti kislemez megjelenése után DAVID MAY & AMFREE megjelentette a dalt egy kicsit a mai hangzáshoz igazítva, hogy megtartsák ezt az energikus dance felvételt az emlékezetünkben. A „sose nyúlj a győztes csapathoz” elvét követve természetesen ebben is Plavka énekel, hogy minden elfelejtett élményünk visszatérjen a ’90-es évek diszkóinak táncparkettjéről.

Az új változathoz számos remix is készült a Bodybangers, a Groove Coverage, a Michael Mind Project, a G&G, Rico Bernasconi, az A&P, Tim Gartz, az Electrotoys és De Phazz jóvoltából, de találunk a remix pakkban egy Classic és egy Pop House Mixet illetve egy standard Extended mixet is.

A rádiós változatból egy rap betétes változat és rap nélküli változat is elérhető.

http://www.youtube.com/watch?v=fnlzEVQwkXo

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból