Jön Seal új albuma

Seal_7

SEAL ÚJ ALBUMOT JELENTET MEG NOVEMBER 6-ÁN, A CÍME PEDIG 7 LESZ!

A többszörös Grammy-díjas énekes-dalszerző, Seal november hatodikán jelenteti meg nyolcadik stúdióalbumát 7 címmel, melynek bemutatkozó single-je a Do You Ever.

Amit itt tudtok meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=-UdFAsrK64k

7 című albumon a többszörös platinalemezes Seal ismét a szerelmet járja körbe, annak minden bonyolultságával, sajátosságával és következményével együtt. Az énekes elmondta:
“Az album a legtöbbször megénekelt, legtöbbször tárgyalt és legjobban dokumentált érzelemmel, a szerelemmel foglalkozik. Próbáltam ennek az érzésnek a legkülönfélébb dinamikáit megfogni: amikor együtt jár a haraggal, az elfogadással, az elragadtatással, a szomorúsággal, az eufóriával vagy éppen a vakmerőséggel. Ez az érzelem a lényeg, és az, ahogy mi érezzük magunkat tőle. Extrém öröm és extrém megbánás is kísérheti, na meg az a sok őrültség, amire képesek vagyunk érte.”

A munkálatokban Trevor Horn segítette, az a producer, akivel az 1991-es Sealt, majd számos más lemezt is alkotott, így jóformán már teljesen egy nyelvet beszélnek. “Alig volt szó a zenéről a stúdióban. Inkább az életünkről és a kapcsolatunkról beszélgettünk. Trevor pontosan tudja, hogyan bánjon a hangommal. Ő tanította meg nekem azt a munkamorált, amivel olyan lemezeket vehettünk fel, amik velem maradnak életem végéig.” – mesélte még Seal a közös munkáról.

A 7 teljes tracklistája:
1. Daylight Saving
2. Every Time I’m With You
3. Life On The Dancefloor
4. Padded Cell
5. Do You Ever
6. The Big Love Has Died
7. Redzone Killer
8. Monascow
9. Half a Heart
10. Let Yourself
11. Love

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból