Kelly Clarkson – “Wrapped In Red”

clarkson

A Grammy-díjas Kelly Clarkson “Wrapped In Red” címmel jelentette meg karácsonyi albumát október 28-án

A Grammy-díj győztes, többszörös platinalemezes előadó, Kelly Clarkson megjelentette első karácsonyi albumát “Wrapped In Red” címmel október 28-án. Az albumon hallható néhány vadonatúj azonnali klasszikus, mint például az első kislemez, az “Underneath The Tree”, vagy a címadó “Wrapped In Red”, valamint olyan karácsonyi kedvencek, mint a “Have Yourself A Merry Little Christmas”, a “Blue Christmas”, a “Run Run Rudolph”, a “Please Come Home For Christmas” és sok más.

Az album első kislemezdalát, az “Underneath The Tree”-t, Kelly közösen írta a slágergyáros/producer Greg Kurstinnel, míg a producer feladatokat szintén Kurstin látta el. Kelly Kurstin munkájának nagy rajongója lett, miután ő volt az egyik partnere a Grammy-díj nyertes “Stronger” című album elkészítésénél is. Kelly és Greg ketten egy friss, aktuális hangzást vittek ebbe az új ünnepi zenébe, mellyel biztosították, hogy a dalok egyszerre legyenek nagy slágerek és örökzöld ünnepi kedvencek egyaránt.

Kelly így nyilatkozott róla: “Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy kiadhatom az első karácsonyi albumomat. Tökéletesen imádom a karácsonyi zenéket, és teljesen felvillanyozott, hogy ilyet írhatok és vehetek fel. Alíg várom, hogy mindannyian hallhassátok!”

Clarkson nemrég indította el a Honda Civic turnét a Maroon 5-val augusztus 1-én St. Louisban, Missouriban. A turné október 6-án ért véget a kaliforniai Los Angelesben a Hollywood Bowlban.

Azóta, hogy 10 évvel ezelőtt Kelly Clarkson a zene világába lépett, 5 stúdióalbumot („Thankful”, „Breakaway”, „My December”, „All I Ever Wanted”, „Stronger”) és 1 Greatest Hits albumot jelentetett meg, melyekből 20 milliónál is több példány kelt el világszerte. 10 millió lemezt adott el az Amerikai Egyesült Államokban és 10 olyan slágere jelent meg, mely a Billboard Hot 100 Singles chart első 10 helyezettje közé került. 3 Grammy-díj, 4 American Music Award, 3 MTV Video Music Award, 2 Academy of Country Music Award, 1 Country Music Association Award és 12 Billboard Music Award büszke tulajdonosa. Legutóbbi albuma, a „Stronger” a Billboard Top 200-as listán és a Digital Albums Charton egyaránt a 2. helyen debütált, azóta pedig az R.I.I.A. nyilvántartása szerint elérte a platina státuszt, és megnyerte a “Best Pop Vocal Album” Grammy-díját. A korong olyan slágereknek adott helyet, mint a „Mr. Know It All” és a „Stronger (What Doesn’t Kill You”), mellyel Kelly sorban 9. és 10. Top 10-es sikerét érte el. A „Stronger (What Doesn’t Kill You)” című nóta a Billboard Hot 100-as listájának #1 pozícióját két egymást követő héten megőrizte, (összesen 3 héten át volt az élen), és ezzel ez a dal lett Kelly 3. #1 debütálása a Hot 100-as listán a 2002-es „A Moment Like This” és a 2009-es „My Life Would Suck Without You” után. Kelly a közelmúltban mutatkozott be mentorként az amerikai ABC csatorna Duets című műsorában, valamint vendég mentorként a szintén amerikai NBC csatorna The Voice című műsorában. Clarkson tavaly jelentette meg “Greatest Hits – Chapten 1” című válogatását, melyen 3 vadonatúj dal szerepelt, köztük az aktuális kislemezdal, a “People Like Us”, valamint legnagyobb slágerei. Kelly nemrég egy country kislemezt is megjelentetett “Tie It Up” címmel, mely jelenleg is egyre feljebb jut az amerikai Country slágerlistákon.

 

WRAPPED IN RED tracklista:

1. Wrapped In Red

2. Underneath The Tree

3. Have Yourself A Merry Little Christmas

4. Run Run Rudolph

5. Please Come Home For Christmas (Bells Will Be Ringing)

6. Every Christmas

7. Blue Christmas

8. Baby, It’s Cold Outside (Featuring Ronnie Dunn)

9. Winter Dream (Brandon’s Song)

10. White Christmas

11. Mt Favorite Things

12. 4 Carats

13. Just For Now

14. Silent Night (Featuring Reba McEntire and Trisha Yearwood)

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból