Kylie Minogue

Kylie_Christmas

Kylie hamarosan új albummal lepi meg közönségét karácsonyra: jön a Kylie Christmas november 13-án!

A lemezen olyan vendégek is feltűnnek, mint James CordenIggy PopDannii Minogue és poszthumusz Frank Sinatra is tiszteletét teszi egy duett erejéig.
Az énekesnő a megjelenést egy lemezbemutató koncerttel ünnepli majd december 11-én a londoni Royal Albert Hallban – ahol életében először ad önálló show-t.

Kylie Christmas producere a pophercegnő régi bajtársa, a zenei rendező Steve Anderson volt, kivéve a White December és a Cried Out Christmas című dalokat, amiket Matt Prime vett kezelésbe, illetve az Everyday’s Like Christmas is a Stargate-től származik.

A 13 track között találunk duetteket, klasszikus dalok feldolgozásait, és vadonatúj szerzeményeket is. Így például Kylie testvére, Dannii is feltűnik a 100 Degrees című ünnepi diszkó (!) számban, mely a hat új nótából 2 másikkal együtt (Oh Santa és Cried Out Christmas) kizárólag a deluxe formátumra kerül rá.

Az ízig-vérig ünnepi hangulatot a dalok stílusától függetlenül hozza a lemez, melyet egy DVD is kiegészít, amin a rajongók beleshetnek a kulisszák mögé, ahogy Kylie a stúdióban rögzíti az új anyagot.

Az énekesnő így nyilatkozott a Royal Albert Hall-béli koncertjéről: “ott fellépni számomra egy valóra vált álom lesz. Alig várom a december 11-ét, hogy mindenkivel osztozhassak az örömben és az ünnepi hangulatban azon az estén.”

A Kylie Christmas előrendelhető itt:https://itunes.apple.com/hu/album/kylie-christmas-deluxe/id1045026532

Magneoton/Warner Music

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból