Live album jön a Coldplay-től november 24-én!

Coldplay_GhostStoriesLive2014

A Coldplay “GHOST STORIES LIVE 2014” című albuma november 24-én jelenik meg DVD-n, BLU-RAY-en és digitálisan

A Coldplay ma jelentette be, hogy november 24-én egy új koncertfilmet ad ki, “Ghost Stories Live 2014” címmel! A csomag DVD/CD, Blu-ray/CD és digitális formátumban kerül a piacra, de a coldplay.com-on és az iTunes-on már előrendelhető.

A “Ghost Stories Live 2014” a Grammy-jelölt Paul Dugdale rendezésében dokumentálja a zenekar egyedülálló fellépését, melyet csak néhány szerencsés rajongó láthatott idén márciusban, két hónappal a “Ghost Stories” című lemezük megjelenése előtt. A filmet egy kizárólag erre a célra épített amfiteátrumban rögzítették a Los Angeles-i Sony Studios-ban. A felvétel egy egyedülálló, innovatív produkció: az együttest 360 fokos, felsőnézeti ábrázolásban láthatjuk, amely lélegzetelállító atmoszférát kölcsönöz a koncertnek.

Chris Martin így mesélt a filmről: “A Ghost Stories show a Sony Studios-ban egy nagyon különleges pillanat volt a banda számára. A varázslatos színház, melyet a hihetetlen építőink alkottak a 360 fokos képernyőkkel, szó szerint egy álom valóra válása. Ráadásul ez volt az első alkalom, hogy bárki a stúdiónkon kívül hallhatta az új dalokat. Ez a film gyakorlatilag a mi eredeti víziónk a “Ghost Stories” albumról.”

A fellépés bizonyos részei először 2014 májusában voltak láthatóak a Colplay TV Special által, melyet a nagyobb műsorszolgáltatók (beleértve az NBC-t az USA-ban és a Sky Arts-ot az Egyesült Királyságban) közvetítettek világszerte – ezzel máris jelölést begyűjtve a UK Music Awards-ra a Legjobb Élő Felvétel kategóriájában.
Most pedig a “Ghost Stories Live 2014” az első alkalom, hogy a show-t teljes egészében láthatjuk úgy, ahogy az ötlet eredetileg megfogant: a “Ghost Stories” képi manifesztációjaként.

A kiadványba a video tartalmakon kívül még egy exkluzív “Ghost Stories” élő album is bekerült, melynek hanganyagát a zenekar nagysikerű londoni, sydney-i, párizsi, kölni, New York-i és Los Angeles-i koncertjein vettek fel 2014 áprilisában és júliusában.

A csomag 8 további videoklippel teljes, melyek a “Ghost Stories” időszakából származnak, többek között két, soha nem látott, az “All Your Friends”-hez és a “Ghost Story”-hoz készült kisfilm, továbbá a “Magic” klipjének kibővített, rendezői változata (Peter Fonda extra szereplésével).

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból