MS zenei hírek:

EgyMasikZenekar

Egy Másik Zenekar – Valakinek (feat. Roy)

Az Egy Másik Zenekar nyáron megjelent legutóbbi rádiós szerzeménye, a „Tegnap este” egy igazi tombolós rockos ”letépemafejed” nóta volt torz gitárokkal, energikus tempóval és izgalmas szövegvilággal. Az a fajta zene, amitől autóvezetés közben könnyen beragad a gázpedál.

 

Az együttes most megjelenő dala viszont egész más dimenziókba emel: lassú, romantikus és bensőséges – mintha csak egy másik zenekar dala volna [sic!]. A fiúk eltették a torzítós gitárokat, átengedve a terepet a vonósoknak és a fúvósoknak, Gabihoz pedig hazánk egyik legérdesebb hangú magyar vándora, a Roy és Ádám trióból ismert Roy csatlakozott a duett erejéig. Knoll Gabi körül mostanában felpörögtek az események, ő adja elő ugyanis az HBO Társas játék című sorozata második évadának főcímdalát, emellett nemrégiben a világhírű Tegan and Sara formáció előtt lépett fel akusztikus szettjével a Dürer Kertben.

 

Gabi és Roy olyan gyorsan ráéreztek a dal hangulatára, hogy már a próbaénekléskor tökéletes felvételek születtek, így a végleges verzióban is ezek a sávok hallhatóak.

A nem mindennapi nótában az Egy Másik Zenekar szerzeményeiből már jól ismert férfi és nő közötti párharc most még elementárisabb és ösztönösebb szinten bontakozik ki, az énekesek lubickolnak szerepükben, a különös atmoszférát pedig élő szimfonikusok, vonósok és fúvósok fokozzák.

 

Az ölelkezős dalt itt hallgathatjátok meg:

 

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból