Oscar 2019

oscar_2019_ime_a_nyertesek_screenshot_20190225054003_2_original_560x313_cover

Éjjel adták át az Oscar-díjakat. Dudás Viktorral beszélgettünk a 91. filmes esemény érdekességeiről.

Marihuánás csokoládé is fellelhető az idei Oscar-ajándékcsomagokban

Az immáron hagyományos ajándékcsomagok, melyekből a színészi és rendezői díjak győztesei részesülnek, az idén kifejezetten érdekesre sikerültek.

A csomagok összeállítói idén úgy gondolták, hogy egy kicsit felturbózzák az ajándékcsomagokat, így kerülhettek bele például olyan dolgok, mint a THC-val, azaz marihuánával átitatott csoki, kannabisz-olajos bőrápolók, fóbiafelszabadító magánterápia-szeánszokra szóló utalvány, illetve egy WC-pumpa is, amit aztán tényleg nem tudunk mire vélni.

A csomagoknak egyébként semmi közük nincsen az Oscar-díjakat odaítélő amerikai filmakadémiához, hanem egy külsős cég, a Distinctive Assets felel értük, aminek tevékenységi körében a kutyamatracoktól a marketing-képzésekig gyakorlatilag minden megtalálható. Na, de mindezt persze nem szívességből teszik, hanem komoly üzleti célból, ugyanis az egyes márkák rengeteget fizetnek azért, hogy beválogassák a termékeiket az Oscar-ajándékcsomagokba, azt remélve ettől, hogy a hírességek megkedvelik őket, és így másokat is a megvásárlásukra ösztönöznek majd.

 
Idén is a luxus utazások teszik ki a végösszeg nagy részét. A jelöltek idén három nyaralást kapnak, egyet Izlandra, egyet a Galápagos-szigetekre, és Közép-Amerikába, mindezt persze két főre, szállással és teljes ellátással.

 

Ezen kívül egy egy hetes bérletet is találnak majd a jelöltek a Golden Door wellness központba, és egy 8,4 millió forint értékű kupont Dr. Konstantin Vasyukevich plasztikai sebész jóvoltából, melyet nem műtéti beavatkozásokra lehet felhasználni. És mind tudjuk, hogy Hollywoodban a fiatalság az egyik legnagyobb kincs.

Ha pedig bármelyik sztárnak fóbiái lennének, az ajándékcsomag egy teljesen ingyenes terápiát is tartalmaz Kalliope Barlis szakértőnél. És akkor a rengeteg ékszert és kozmetikumot még fel sem soroltuk, melyekkel egy teljes drogériát fel lehetne tölteni.

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból