Prince – “FALLINLOVE2NITE feat. Zooey Deschanel”

prince

A zenei ikon büszkén jelentette meg legújabb kislemezét, a “FALLINLOVE2NITE”-ot  Zooey Deschanel közreműködésével március 17-én az iTunes-on (http://smarturl.it/fallinlove2nite) és minden digitális zeneszolgáltatónál az Epic Records / Sony Music gondozásában. Keverve védjegyének számító zenei világát egy kis szexi, 21. századi hangzással, ez a dal egy igazi popkultúrális esemény izgatottsággal és energiával töltve. Ez a valaha volt legelső alkalom, hogy Prince együtt dolgozott az Epic Records elnökével és vezetőjével, L.A. Reiddel egy dal megjelenésén.

Amint a dal megérkezett a rádiókhoz, azonnal számos formátum adóin feltűnt. Ellenállhatatlan hangja és óriási gitárjátéka továbbra is meghódítja az embereket, és Prince bebizonyítja, hogy ugyanolyan erős, mint mindig is volt.

Prince nemrég elindította Instagramját is PRINCESTAGRAM néven, melyhez a következő linken lehet csatlakozni: http://instagram.com/prince. A dal pedig meghallgatható a YouTube-on is a következő linken:

https://www.youtube.com/watch?v=WSJ2Cs-iAXw

Az elmúlt 4 évtizedben Prince több mint 100 millió albumot adott el világszerte, számtalan teltházas koncertet adott, trendeket állított fel és megváltoztatta a popzene arculatát.

“FALLINLOVE2NITE” most!

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból