Archívumok

Hová rejtettétek a puskákat?

Ti emlékeztek még, hogy milyen tételt húztatok a szóbeli érettségin? Hova rejtettétek a puskákat?..és hogyan készültetek a vizsgákra?:) Idén vajon mi lesz az irodalom tétel?
2014.05.07 Hozzászólások: 2

Mit üzennél 10 évvel fiatalabb önmagadnak?

“Érdekes ötlettel állt elő Mark Manson életmód-tanácsadó. Az internetes naplót vezető szakember harmincévesen számvetést tartott, és összeírta, milyen tanácsokat adna tíz évvel korábbi önmagának. Ezután megkérte negyvenes olvasóit, írják meg, ők mit tanácsolnának harmincéves önmaguknak.”-írta a Bors.
2014.05.07 Hozzászólások: 2

A csodálatos reggeli energia

:)) Jóóóreggelt...Stábunk kezd picit megcsappanni, Laci után Feri is kidőlt úgyhogy kezdünk aggódni, hogy mi lesz így a jövőhéten.. Titeket nem döntött le ez a magas lázzal járó, “budihoz láncoló” vírus?
2014.05.07 Hozzászólások: 2

A BBC legújabb felmérése

BBC legújabb felmérése szerint a mostanában valamilyen tápanyaghiánynak köszönhetően egyre több kismama kívánja a szenet és a sarat!:) De hallgatóink mindenkin túltettek, volt aki a penész szagot, volt aki a gumi szagot, és akadt aki a kátrányt kívánta.. Többen pedig állítólag a falat nyalogatták a várandóság alatt..:)) Na, ezt übereljétek..:))
2014.05.07 Hozzászólások: 2

Az érettségi napja

Eljött a nap!...Szurkolunk minden érettségizőnek!:) Hajrá srácok!!:))
2014.05.05 Hozzászólások: 1

Boldog anyák napját

Boldog Anyák napját!:) Ne felejtsétek el felköszönteni Őket!..egy virággal..egy puszival..vagy csak egy hatalmas öleléssel..
2014.05.04 Hozzászólások: 1

Így nézne ki egy ideális párkapcsolat?

Az ideális kapcsolat csak az ideák földjén létezik, az elménkben. A rossz hír az, hogy az ideák megvalósítása, jobbára a mi dolgunk, tennünk kell értük, néha erőnkön felül. A jó hír az, hogy a partnerünk ott lesz segítségként – ha a megfelelőt választjuk.
2013.07.09 Hozzászólások: 0