Új P!nk DVD november 25-én: “The Truth About Love Tour: Live from Melbourne”

pink

Több mint 140 show után 13 országban szerte a világon P!nk elhozza teltházas show-ját és elképesztő látványosságát elragadtatott rajongóinak a “The Truth About Love Tour: Live From Melbourne” DVD és Blu-Ray kiadványán november 25-én.

Az 1 órás és 50 perces koncertet a turné ausztrál szakaszán forgatták, Melbourne-ben, ahol P!nk megdöntötte a legtöbb koncertdátum egy helyszínen egyazon turné folyamán rekordját, miután meglepő 18 show-t adott egyhuzamban közel 250.000 rajongónak – ezzel saját rekordját döntötte meg egyel korábbi, 2009-es, sok elismerésben részesült Funhouse turnéjáról. 7 albumot számláló repertoárjából válogatva a show az énekesnő legnagyobb slágereit vonultatja fel, köztük a as “Blow Me (One Last Kiss),”F***in’ Perfect,” “Try,” “Raise Your Glass,” és a “So What”, valamint P!nk legutóbbi slágere, a Nate Ruess közreműködésével készített “Just Give Me A Reason”, mely három egymás utáni héten vezette a Billboard Hot 100 listát és szerte a világon #1 pozíciót ért el a listákon, köztük Nagy Britanniában, Németországban és Ausztráliában. A DVD-n bónusz felvételek is megtalálhatóak majd, mint például a próbákon rögzített anyagok, melyek ehhez a látványos showhoz vezettek.

The Truth About Love Tour: Live From Melbourne kiadványon azokat a hihetetlen színházi és akrobatikus elemeket láthatunk majd, melyekről P!nk korábban elhíresült, együttműködve a show rendező és kreatív partner Larn Polanddal (aki a The Funhouse Tour: Live In Australia koncertfilmet is rendezte), hogy együtt olyan vizuálisan meglepő színpadi produkciót hozzanak létre, melynek része a pirotechnika, a repkedő kaszkadőrök és a karriert átívelő slágerek. P!nk Amerikában folytatja The Truth About Love turnéját 2013 végéig, Atlatntában fejezve be a rekordokat döntő turnét december 14-én.

P!nk hetedik albuma, a The Truth About Love a Billboard Top 200-as lista #1 pozíciójában debütált, valamint további 6 országban is listavezető volt. Az album P!nk legelső #1 debütálását és karrierje legjobb első heti eladását produkálta Amerikában. Az album platinalemez Amerikában, nyolcszoros platinalemez Ausztráliában, dubpla-platina Nagy Britanniában, Németországban, Írországban és Hollandiában, és platina további tíz országban. 2013-ban a Best Pop Vocal Album kategóriájában Grammy-díjra is jelölték. A The Truth About Love olyan slágereket adott a világnak, mint a “Blow Me (One Last Kiss)”, “Try” and “Just Give Me A Reason” ft. Nate Ruess, mely P!nk sorban 12., 13. és 14. Top10-es slágere let a Billboard Hot 100-on.

Azóta, hogy P!nk 2000-ben debütált, megjelentetett 7 albumot (Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse, Greatest Hits…So Far!!! és The Truth About Love), melyekből több mint 40 millió példány kelt el világszerte. Eladott 65 millió kislemezt (ebből közel 20 milliót digitálisan étékesített) és több mint 1 millió DVD-t világszerte. 14 olyan slágert készített eddig, melyek a Billboard Hot 100 Chart első 10 helyezettje közé kerültek (közülük négy #1). 3 Grammy-díjat, 2 Billboard Music Awardot, 5 MTV Video Music Awardot, 2 MTV Europe Music Awardot, 2 People’s Choice Awardot és számtalan egyéb díjat nyert. Emellett 2013-ban a Billboard Woman of The Year elismerést is megszerezte.

The Truth About Love Tour: Live From Melbourne DVD és Blu-Ray tracklista:

1 Raise Your Glass

2 Walk Of Shame

3 Just Like A Pill

4 U + UR Hand

5 Leave Me Alone (I’m Lonely)

6 Try

7 Wicked Game

8 Just Give Me A Reason

9 Trouble

10 Are We All We Are

11 How Come You’re Not Here

12 Sober

13 Chaos & Piss (Interlude)

14 The Great Escape

15 Who Knew

16 Time After Time

17 F**kin’ Perfect

18 Can’t Take Me Home Medley

19 Slut Like You

20 Blow Me (One Last Kiss)

21 So What

 

BONUS FEATURES:

The Truth About Tour

A Day In The Life Of Rubix

Slut Like You (Bluegrass Version)

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból