Uri Geller megállítja a Brexitet? majd napi Trump

uri

A magyar szülőktől származó illuzionista egy levélben értesítette a britek miniszterelnökét, Theresa Mayt: Érzi, hogy az ország nem akarja a Brexitet, ezért telepátiával fogja megállítani.

Instagramra töltötte fel meglehetősen hosszú, Theresa Maynek szánt levelét Uri Geller. A magyar szülőkkel büszkélkedhető illuzionista ugyanis most a kanalak után új célpontot szemelt ki, méghozzá a Brexitet, amelyet szánt szándékában áll megállítani – méghozzá telepátiával. Egész pontosan azt írja Maynek, már 21 éve ismerik egymást, sőt anno azt is megjósolta neki, hogy egyszer miniszterelnök lesz (méghozzá egy kanálból!), most azonban úgy érzi, tévúton jár. Ő és megérzései szerint ugyanis a britek már nem szeretnék a Brexitet, ezt pedig meg fogja akadályozni, elméjének erejével.

Nagyon szeretlek, de nem fogom engedni, hogy kivezesd az országot az Európai Unióból

-írta Geller a posztban, majd hozzátette: bizony telepatikus képességei alkalmasak erre, ezért figyelmezteti Mayt, hagyjon fel minél hamarabb a procedúrával, különben neki kell megtennie ezt a drasztikus lépést.

Búcsúzóul még annyit írt az üzenet végére, bár jelenleg Izraelben él, még mindig brit állampolgár, imádja az országát, ezen felül sok erőt kíván a miniszternek és szereti őt.

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból