Ákos: Ugyanúgy

akos

Az énekes tavalyi, 170 ezres látogatottságú turnéja és az év végi dupla teltházas Aréna koncertje után új kiadvánnyal és egy innovatív klippel is jelentkezik. A kisfilm a dupla platinalemezes ’Még egyszer’ album ’Ugyanúgy’ című sikerdalához készült, és ma vált elérhetővé a rajongók számára. Egy új EP lemez is napvilágot lát, szintén „Ugyanúgy’ címmel; a CD-n és digitálisan is elérhető kiadványon a címadó dal remix- és élő felvételes változata is szerepel majd, valamint két vadonatúj, sosem hallott szerzemény is megjelenik albumon.

A klip a ’Még egyszer’ lemezborítójának tükröződésre épülő ötleteit viszi tovább. A látványvilág a már megszokott formációnak köszönhető: a klipet Ákos írta és rendezte, az operatőr Juhász Viktor, a trükkmester és vágó Streba Zoltán volt. A videó egyik fénypontja Piros Ildikó, Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, aki mellett feltűnik még a reklámfilmek világából már ismert Dorogi-ikerpár is.

Ákos számára a EP megjelenése után pár nappal indul a koncertszezon: 2016. május 1-jén Londonban startol a MÉG EGYSZER / TURNÉ 2016, amely során több fesztiválon és határon túli helyszínen is fellép zenekarával, zárásként pedig decemberben találkozhatunk velük egy évzáró nagykoncert keretén belül a Papp László Budapest Sportarénában, melyre már több ezer jegy elkelt.

 

Íme a trükkökkel teli klip:

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból