Pápai Joci & Majka: Senki más

majka

Pápai Jociról már hallhattunk tévés tehetségkutatók kapcsán és nem egyszer feltűnt a magyar rap szcéna kiemelkedő alakja, Majka mellett is.

A páros első közös dala 2011-ben jelent meg ’Nélküled’ címmel. 2013-ban a ’Nekem ez jár’ kapcsán fogtak össze újra. Ebben a dalban már Curtis és BLR is szerepet vállaltak, és külön érdekessége – vagy inkább botránya –  volt a videónak, hogy a 6 milliós nézettséget elérve törölte a YouTube, mert volt az elején egy SONY reklám. Az újra feltöltött, hirdetésmentes változat jelenleg 7,5 millió feletti megtekintésnél jár…

2015 tavaszán Joci és Majka újra közös írásba kezdtek, júniusban pedig megjelent a ’Mikor a test örexik’, melynek számlálója szintén túlvan már a 8 millión.

Legújabb projektjük pedig ezúttal inkább Joci dala, melyben Majka a közreműködő: az április 8-án debütált ’Senki más’ egy könnyed pop-funk, ami a közönségnek nyilvánvalóan nagyon tetszik, hiszen egy hét alatt több mint 120 ezren láttak a videót, melyben természetesen gyönyörű lányok játsszák a főszerepet.

 

Itt megnézhetitek ti is

 

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból