Coldplay videoklip síppal, dobbal.

coldplay

Sydney utcáin forgott a Coldplay legújabb, a Ghost Stories második kislemezéhez készült videoklipje. Az “A Sky Full Of Stars” rajongókkal teletűzdelt kisfilmjében Chris Martin és csapata látható, amint a testükre szerelt hangszerekkel vonulnak a legnagyobb ausztrál városban. A videóban a frontember kifejezetten jókedvűnek – és kigyúrtnak – tűnik, és még egy csokor tulipán is van nála. A zene továbbra is nagyon jó.

Élőben így hangzik:

http://youtu.be/ljuyyXMYT-M

Az amerikai The Voice-ban pedig így:

http://youtu.be/bIHDRVXPOFk

 

Coldplay új lemeze itthon három hétig vezette a Mahasz albumlistát, a Ghost Stories azonban nemcsak hazánkban fogyott jól: több mint 100 országban tört az iTunes chart élére. A zenekar hatodik stúdióalbuma a UK-ben és Ausztráliában platina, Belgiumban, Írországban, Olaszországban, Mexikóban, Hollandiában, Új-Zélandon és Svájcban pedig már aranylemez.

 

Az együttes legközelebb a Royal Albert Hallban ad koncertet, ezt követően pedig a Royal Albert Hallban ad koncertet, ugyanis az első bulira annyira hamar elfogytak a jegyek, hogy úgy döntöttek, csinálnak egy másodikat.  A párizsi előadás képei alapján egész hangulatos kis élményre számíthat, aki ott lesz a két fellépés valamelyikén

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból