Rebecca Ferguson – “All That I’ve Got (Lotfi Begi Remix)

rebecca

Júliusban lép fel az Akvárium Klubban az az énekesnő, aki 2010-ben második lett a brit The X Factorban, és akire a legenda szerint még Adele is 80 sms-t küldött a műsor ideje alatt. Rebecca Ferguson biztosan és ellenállhatatlanul tart a világsztár státusz felé, Nagy-Brittaniában dupla platina státuszt produkáló első nagylemeze után tavaly decemberben jelent meg második albuma „Freedom” címmel. Rebecca már adott pár rádiós slágert a világnak, „Backtrack”, „Glitter & Gold” és az új album első kislemez dalaként megjelent „I Hope” című slágerét a hazai rádiók is rengeteget játszották, jelenleg pedig az „All That I’ve Got” (http://youtu.be/vuEvYUd3CHs) című dala ostromolja a MAHASZ Rádiós Top40 slágerlistát, ahol már hetek óta Top15-ben található. A koncertre és a nagy sikerre való tekintettel a Sony Music / Hear Hungary Music felkérteLotfi Begit, hogy számos sikerre vitt hazai remixe (Rúzsa Magdi, Bogi, ByeAlex, Zséda) után készítse el első hivatalos remixét egy nemzetközi előadónak Rebecca Ferguson személyében.

Az „All That I’ve Got (Lotfi Begi Remix)” (http://youtu.be/3ovXHUMt6K4) rádiós és online premierjére június 20-án került sor, a digitális kislemez pedig július 7-től lesz elérhető minden hazai zeneszolgáltatónál.

Július 9-én pedig egy berobbanás előtt álló, igazán friss előadót láthatunk az Akvárium Klub NagyHalljában, akit legközelebb már csak távolról nézhetünk majd egy stadion vagy aréna színpadán, ha akkor eljut Budapestre a show.

Kislemez dallista:

  1. All That I’ve Got (album version)
  2. All That I’ve Got (Lotfi Begi Remix)
  3. All That I’ve Got (Lotfi Begi Radio Edit)

All That I’ve Got (Lotfi Begi Remix) meghallgatása itt:

http://youtu.be/3ovXHUMt6K4

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból