Depeche Mode: Live In Berlin DVD és CD – november 17.

depeche_mode_b_liveinberlin_dvdcov_kicsi
A nagy tiszteletnek örvendő Depeche Mode bejelentette világszerte megjelenő CD/DVD-jük, a Depeche Mode Live In Berlin-t, mely november 17-én kerül a boltokba a Columbia Records/Sony Music gondozásában. A kreatív együttműködőként régóta velük dolgozó filmes, Anton Corbijn által rendezettDepeche Mode Live in Berlin 2 órányi, korábban kiadatlan, elképesztő élő koncertanyagot tartalmaz.

 

Depeche Mode Live in Berlin az o2 World Berlin arénában került rögzítésre 2013. november 25-én és 27-én a banda különösen sikeres Delta Machine turnéja során, mely alatt több mint 2,4 millió ember látta őket a színpadon játszani 32 országban. A Depeche Mode a sok pozitív elismerést kapott 13. stúdióalbum, a Delta Machine anyagával turnézott, mely 2013 márciusában 12 országban debütál a #1 pozícióban, köztük Magyarországon is. A CD/DVD nem csak a Delta Machine dalainak élő változatait fogja tartalmazni, hanem legemlékezetesebb és legnagyobb slágereiket is, mint a “Personal Jesus” és a “Policy of Truth”.

 

A deluxe változat egy totális elmerülést, mindenhová betekintést nyújtó élményt fog nyújtani a rajongóknak. Ennek része lesz a Live in Berlin DVD, a Live in Berlin show audio anyaga két CD-n, valamint egy második DVD, az Alive in Berlin, melyet szintán Corbijn rendezett, és a teljes élő showt tartalmazza, megszakítva színfalak mögötti jelenetekkel, számos interjúval a bandával és rajongóikkal, és egy 2 dalos akusztikus sessionnel, melyet a Salon Bel Amiban rögzítettek, mely Berlin legöregebb, még létező bordélyháza. A csomagnak szintén része a banda 2013-as Delta Machine albumának 5.1-es mixe egy Blu-ray audio lemezen. Mindez egy különleges, kihajthatós dobozkában érkezik, melyben az 5 korábban említett korong mind külön tokban lesz elhelyezve egy 16 oldalas füzet kíséretében.

 

“Az Alive in Berlin rögzíti a Depeche Mode berlini látogatásának két koncertjét és annak hatását az őket követő rajongókra. Berlinnek különleges helye van a Depeche Mode szívében. Hasonlóképpen a Depeche Mode-nak is nagyon erős követői vannak a német fővárosban, és a film megpróbálja megörökíteni ezeknek a koncerteknek a fénypontjait és azt a különleges kapcsolatot rajongói és a bandával készített interjúk segítségével.” – állítja a rendező Anton Corbijn.

 

Szintén elérhető lesz egy dupla CD-s kiadvány a Live In Berlin teljes hanganyagával.

 

Depeche Mode Live In Berlin dallista:

 

Live In Berlin DVD

Intro

Welcome To My World

Angel

Walking In My Shoes

Precious

Black Celebration

Should Be Higher

Policy Of Truth

The Child Inside

But Not Tonight

Heaven

Soothe My Soul

A Pain That I’m Used To

A Question Of Time

Enjoy The Silence

Personal Jesus

Shake The Disease

Halo

Just Can’t Get Enough

I Feel You

Never Let Me Down Again

Goodbye

Credits

 

Alive In Berlin DVD

Teljes élő show + 15 interjú

Bordello Acoustic Session: Condemnation and Judas

 

Live In Berlin Soundtrack (2 CDs)

 

CD1

1. Welcome To My World

2. Angel

3. Walking In My Shoes

4. Precious

5. Black Celebration

6. Should Be Higher

7. Policy Of Truth

8. The Child Inside

9. But Not Tonight

10. Heaven

11. Soothe My Soul

 

CD2

1. A Pain That I’m Used To

2. A Question Of Time

3. Enjoy The Silence

4. Personal Jesus

5. Shake The Disease

6. Halo

7. Just Can’t Get Enough

8. I Feel You

9. Never Let Me Down

10. Goodbye

 

Delta Machine 5.1 Audio (Blu Ray audio – csak a Deluxe Edition részeként)

1. Welcome To My World

2. Angel

3. Heaven

4. Secret To The End

5. My Little Universe

6. Slow

7. Broken

8. The Child Inside

9. Soft Touch/Raw Nerve

10. Should Be Higher

11. Alone

12. Soothe My Soul

13. Goodbye

14. Long Time Lie

15. Happens All The Time

16. Always

17. All That’s Mine

 

A post-punk éra úttörője napjainkra a modern zenei élet egyik legbefolyásosabb bandájává nőtte ki magát: a Depeche Mode világszerte összesen több mint 100 millió lemezt adott már el. Az 1981-ben alakult banda, a legendás Depeche Mode – Martin GoreDave Gahan és Andy “Fletch” Fletcher – továbbra is jelentős szakmai és kereskedelmi sikernek örvend a stúdiómunkáival és a turnékon egyaránt. A banda eddig megjelent 13 stúdióalbuma több mint 20 országban – köztük Amerikában és az Egyesült Királyságban – került a Top 10-be.

 

További információk: www.depechemode.com

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból