Megjelent Vastag Csaba első élőzenekaros lemezbemutatójának DVD-je.

VastagCsaba_ConectoDVDA 2013 december elején napvilágot látott “Conecto” című stúdióalbuma igazi zenei csemege, kalandos kirándulás az emberi kapcsolatok megannyi ösvényén.
A közben platina státuszt elért album lemezbemutatója  2014. március 1-jén volt a Syma Csarnokban. A teltházas megabulit lézer show és óriáskivetítők színesítették. Nem meglepő módon az énekes teljesen “bejárta” a színpadot, és természetesen a nézőtéren, a közönség soraiból is énekelt néhány dalt.

Ez a nemrégiben nyilvánosságra hozott Conecto werkfilmből is kiderül, amelyben a koncert előkészületeiről és magából a show-ból is láthatunk részleteket:
https://www.youtube.com/watch?v=0skqqn_XLU4

A professzionális zenészekből álló zenekar stílusosan szintén a Conecto nevet viseli.  Tagjai, Dandó Zolika (gitár), Gyöngyösi Gábor (billentyűk), Kolta Gergő (basszusgitár), Németh Viktor (gitár), a “Metronóm”-ként is emlegetett dobos, Szentmihályi Gábor (Michel) és a vokalisták, Ambrus Rita és Farkas Zsófi nem szűkölködtek a virtuozitásban. A crossover műfaj kedvelőinek örömére a koncert fényét emelte a Miss Orchestra Sinfonica (The Most Beautiful Orchestra in the World) szimfonikus kísérete.

A ma megjelent DVD, benne egy ajándék poszterrel, már a boltok polcain is elérhető, illetve megrendelhető a Magneoton webshopjából:
http://www.magneoton.hu/Termek/Conecto_DVD

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból