Király Linda #1 című, 10 éve megjelent debütáló albuma mától elérhető digitálisan!

királylinda

December 1-én lesz pontosan 10 éve, hogy Király Linda debütáló albuma, a #1megjelent Magyarországon. Az album mindezidáig csak CD-n jelent meg, éppen ezért már évek óta nem lehetett megvásárolni sehol sem, így a kerek évforduló alkalmából a King Music a mai napon ismét elérhetővé tette digitálisan a lemez anyagát, ráadásul már nem csak Magyarországon, hanem a világ összes országában.

A #1 albumon olyan, mára már klasszikusnak számító slágerek hallhatók, mint a “Club Song” (melyből a “Big Brother” főcímdala is született), a Presser Gáborral készített “Szerelem utolsó vérig”, a Mousee T. (Tom Jones “Sexbomb” című dalának producere) közreműködésével készült “Holla”, vagy a nemrég az X-Faktor egyik versenyzője által is előadott “És mégis” című ballada. Ezen felül hallható még további 8 angol nyelvű és 4 magyar nyelvű dal is, melyeken Linda olyan producerekkel és dalszerzőkkel dolgozott többek közt, mint Denzel Foster, Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Errol Reid, de természetesen számos dalban saját maga is közreműködött mint zeneszerző és szövegíró.

A #1 album mellett Linda összes korábbi hangfelvétele is elérhetővé válik digitálisan, így a korábban csak maxi CD-n megjelent “Club Song” és “És mégis” remixei, az “Untried”, a “Love Is Overrated”, a Viktorral közös “Move Faster” már szintén elérhetőek, míg a “Can’t Let Go” ezután fog kikerülni az iTunes-ra és a Deezerre.
További infok:
https://www.facebook.com/kiralylinda

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból