Leona Lewis karácsonyi albummal jelentkezik december 2-án

leona_cover

2013 Karácsonyának zenéje megérkezett…

 

Leona Lewis – az új album

Christmas, With Love címmel

december 2-án jelenik meg

 

A kislemezdal “One More Sleep” címmel

december 1-től lesz elérhető digitálisan

Készülj fel rá, hogy megadod magad az ünnepi hangulatnak, ugyanis bejelentették, hogy aChristmas, With Love, Leona Lewis új albuma december 2-án kerül a boltokba.

 

Christmas, With Love ünnepi klasszikusok és vadonatúj, eredeti felvételek keveréke. Megpakolva sok mókával és ünnepélyességgel, végig egy kis Motown hangulattal megfűszerezve, ez a lemez 2013 Karácsonyára a legtökéletesebb csomagot nyújtja. Ez a negyedik stúdióalbuma a világszerte ismert énekes szenzációnak, Leona Lewisnak, aki már több mint 20 millió albumot és kislemezt adott el összesen világszerte.

 

One More Sleep (Richard ‘Biff’ Stannard, Iain James, Jez Ashurst, Bradford Ellis, Leona Lewis) az album első kislemez dala, mely december 1-től lesz elérhető digitálisan. A dal ünnepélyesen fülbemászó, és bizonyosan egy karácsonyi klasszikus, melyet még számos éven át játszani fognak a rádiókban az ünnepekkor. Egy időtlen sláger, mely számtalan karácsonyfa feldíszítésének, kandallóra akasztott zokni elhelyezésének és gesztenyesütésnek lesz az aláfestő zenéje – a Karácsony esszenciája ez. Mókás és könnyed, Motown hangzással fűszerezett, így a One More Sleep azonnal életre kelti bennünk azt az örömöt és izgatottságot, melyet a Karácsony idéz meg bennünk.

 

Az album producerei Biff Stannard és Ash Howes voltak, akik korábban olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint Kylie Minogue, a U2, a The Spice Girls és Will Young, hogy csak néhány nevet említsünk.

 

A gyűjtemény dalait Leona sajátos módján interpretálja, miközben az végig Motown hangulatot áraszt. Kétség kívül tökéletes aláfestő zenét nyújt majd egy hideg éjszakán, vagy amikor éppen egy fát díszítünk egy meghitt tűz mellett, azzal a különleges karácsonyi varázslattal megspékelve.

 

Az albumon további két vadonatúj dal szerepel: a gyakran ismétlődő Your Hallelujah (Leona Lewis, Jon Levine, Autumn Rowe, Lauren Christy) és a vidám, könnyed Mr Right (Richard ‘Biff Stannard’, Camille Purcell, Jez Ashurst, Ash Howes, Leona Lewis); mindkettő gyönyörű és időtlen ünnepi dal, melyek az elkövetkezendő Karácsonyok aláfestő zenéi között fognak szerepelni minden bizonnyal.

 

Leona így nyilatkozott: “Ez az év nagyon sűrű volt számomra, miután turnéztam, részt vettem az első filmem forgatásán és stúdióban is voltam. De alig várom már, hogy ismét színpadra léphessek Karácsonykor ezekkel a dalokkal. Nagyon sok örömet leltem ennek a lemeznek az elkészítésében, és ez igazán át is jön a dalokból. Már nagyon várom, hogy egy kis karácsonyi vidámságot vihessek el mindenkihez!”

 

Az O Holy Night finom hangszínei már ismerősek lehetnek a rajongóknak, akik már tudják, hogy ez Leona egyik ünnepi kedvence, miután számos karácsonyi showban énekelte már.

 

Az Ave Mariát libabőrös tökéletességgel adja elő, mellyel arra emlékeztet minket Leona, miért is van helye a legjobb hangú énekesnők között. Mindenképpen különleges pillanat ez, amikor hangterjedelmét ilyen kiválóan hallhatjuk.

 

Emellett hallhatjuk a Silent Night megindító feldolgozását visszhangzó harmóniákkal, valamint az I Wish It Could Be Christmas Everyday című zsivajgó és merész klasszikus Leona féle változatát.

 

Nem is kell mondani, hogy mindenki számára tartogat valamit ez a hibátlan karácsonyi csomag. Leona elhozza nekünk a tökéletes ajándékot most Karácsonykor.

 

 

One More Sleep (részlet):

 http://soundcloud.com/leonalewis/one-more-sleep-teaser

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból