Néhány gondolat …

bitcoin_post

Néhány gondolat a Bitcoinról és a piacról, szigorúan kripto “őrűlteknek” és megszállott blockchain rajongóknak, mint amilyen én is vagyok. 😊 Azt gondolom, hogy a Bitcoin még az idén új csúcsra megy, ha pedig még optimistább akarok lenni, azt is gondolhatom, hogy szinten még az idén elérheti a 90-100 ezer dolláros magasságot.

Ennek szerintem több oka is van.

Az egyik ami nemrég történt, hogy a FED kijelentette nem kívánja betiltani a kriptovalutákat az Egyesült Államokban. Szabályozás van, lesz de ez csak jót tesz a piacnak és tovább növeli a befektetők bizalmát a kriptovaluták iránt.

Az intézményi befektetők egyre inkább érdeklődnek a kriptobefektetések irànt, aminek szintén árfelhajtó hatása van. A Bitcoin mára egyértelműen megváltoztatta a világ pénzkezelési, tranzakciós, üzleti és eszközkezelési módját. A befektetők egyre jobban értekelik a digitális valutákat és egyre jobban érzik ők is hogy a kriptovaluták a pénz elkerülhetetlen jövője!

A napokban derült ki például, hogy a Soros György által alapított befektetési alap is kereskedik Bitcoinnal és birtokol “néhányat!” Ez óriasi pozitiv üzenet a piacnak, ami jelentősen növeli az ágazat legitimitását! (Warren Buffet, Soros György és a régi nagy cápák sokáig BTC ellenesek voltak.. Warren még most is az de szent meggyőzödésem hogy az is marad, mert fingja nincs mi az, nem érti a mögötte állo technológiát, ökoszisztémát és màr nem is akarja megérteni..😁) viccelek csak…..

Ugyan a döntést elnapolták de egyre nagyobb a nyomas a SEC-en is. ( Egyesült Államok Értékpapir és Tőzsdebizottság) Az elmúlt hónapokban rengeteg kérelem érkezett hozzájuk Bitcoin ETF- ek jóváhagyására is, ami ha megtörténne, az a hagyományos befektetési forrásokból származó iszonyatos mennyiségű pénzbeáramlást jelentené. Ennek szintén komoly árfelhajtó hatása lenne.Döntés Novemberben, illetve December közepén várható.

El Salvador után további országok dönthetnek úgy hogy legális fizetőeszközzé teszik a Bitcoint hazájukban.

Az amerikai Bancorp a héten jelentette be, hogy további kriptovaluta szolgáltatásokat kínál nagy, intézményi befektetőknek, amit szintèn pozitívumként értékelt a piac!

Sokáig tudnám még sorolni a pozitív híreket és pozitív fejleményeket mert mostanában nagyon sok van.

Továbbra is azt gondolom, hogy egyre több ember fog kapcsolatba lépni ezzel a technológiával, ismeri es tanulja majd meg, fogjahasználni, fizet majd kriptovalutaval, egyre gyorsabban épül majd be a mindennapjainkba és néhány év múlva olyan megszokott technológia lesz amit minden hétköznapi ember érteni fog és tudni fog hasznalni.

Én imádom ezt a témat, ezért is írok róla, óriasi, forradalmi újításnak tartom a blockchaint, ennek feltalálását az internethez hasonló, korszakalkotó, világot megváltoztató tényezők közé sorolom. A blokklánc egyszerűbbé, decentralizáltá, igazságosabbá, egyenlőbbé teszi a világot, aminek jelentőségére sok kicsi apró lépésben fogunk rájönni, amikor apró lépésekben fokozatosan beépül majd a mindennapjainkba..

(Az itt leírt sorok az én magánvéleményemet tükrözik, nem kereskedési tippek! A kripto veszélyes terep senkinek nem ajánlom, hogy befektessen, mert az összes megtakaritását, befektetett pénzét elveszítheti!!)

Tallóz a legérdekesebb bloggolásainkból

ESEMÉNYESŐ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

További bloggolásaink ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.