One Direction

one direction

A Világ Legnagyobb Bandája, 91 #1 helyezés, 45 millió album, kislemez és DVD eladás világszerte és több mint 6 millió eladott koncertjegy

ONE DIRECTION: WHERE WE ARE – THE CONCERT FILM

A ONE DIRECTION HATALMAS “WHERE WE ARE” VILÁG KÖRÜLI TURNÉJA A MOZIKBA IS MEGÉRKEZIK EGYETLEN KIHAGYHATATLAN HÉTVÉGÉRE IDÉN OKTÓBERBEN

YouTube trailer link: https://www.youtube.com/watch?v=4BgtHLdB8hU

 

A globális pop szupersztárok, a One Direction elhozzák hatalmas “Where We Are” világkörüli turnéjukat a mozikba is világszerte mindössze egyetlen hétvégére 2014. október 11-én és 12-én, hogy a rajongók először láthassák az élő show-t a vásznon.

Több mint 50 országban, több mint 10.000 vetítésén lesz látható egyetlen hétvége alatt a One Direction: Where We Are – The Concert Film, melynek segítségével a rajongók egy kihagyhatatlan lehetőséghez jutnak, hogy csatlakozzanak Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis mellé telházas világkörüli turnéjuk színpadán az egyedülálló One Direction koncertélmény keretein belül.

Az ikonikus San Siro stadionban, Milánóban rögzített telházas koncert a turné olasz állomásainak egyike volt, mely most egy egyszeri és megismételhetetlen mozieseményként kínálja fel a lehetőséget az élő koncertélmény megtapasztalására a One Direction legnagyobb slágereivel a “What Makes You Beautiful”-tól a “Story Of My Life”-ig. A koncert előtt a rajongóknak lehetőségük lesz belesni a kulisszák mögé is egy 15 perces, még soha nem látott interjúval és backstage jelenetekkel tűzdelt anyag segítségével.

Ez a globális és exkluzív One Direction film hétvége egy jó lehetőség arra, hogy a rajongók megnézhessék a banda turnéját az első alkalommal, illetve hogy – a szerencsésebbek – újra átélhessék a pillanatokat barátaikkal, és még közelebb kerülhessenek a valódi nagyfelbontású kép és a térhatású mozihang segítségével.

A vetítésekre a jegyek július 28-tól kaphatóak. További információk (pl. helyszínek) a vetítésekről és még több izgalmas részlet felfedése a következő hetekben a film weboldalán a http://www.1Dconcertfilm.com címen találhatók, valamint a hivatalos One Direction közösségi média felületeken. Kövesd a filmmel kapcsolatos infokat a #1DWWAFilm hashtag használatával.

One Direction: Where We Are: Live from San Siro Stadium DVD-n is megjelenik december 1-én a Sony Music gondozásában.

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból