Train. Jön az új album!

train

A TRAIN ÚJ ALBUMA “BULLETPROOF PICASSO” CÍMMEL MÁR ELŐRENDELHETŐ

A GRAMMY-DÍJAS BANDA HETEDIK STÚDIÓALBUMA SZEPTEMBER 15-ÉN JELENIK MEG

Az album első kislemez dala, az “Angel In Blue Jeans” már Top20-ban található a magyar slágerlistán is; a hozzá készült klipben a “Machete” sztárja Danny Trejo is közreműködik:http://youtu.be/POtv2wjoIHQ

A háromszoros Grammy-díj győztes San Francisco-i banda, a Train következő új albuma, a „Bulletproof Picasso” már előrendelhető az iTunes-on (ide kattintva: http://smarturl.it/bulletproofpicasso), így a rajongók már most a részesévé válhatnak a Train várva várt hetedik stúdióalbumának, mely szeptember 15-én jelenik meg.

Az album első kislemez dala, az „Angel In Blue Jeans” már a Top20-ban található a magyar slágerlistán alig egy hónap alatt, csatlakozva ezzel a banda sikeres rádióslágereinek arzenáljához több mint két évtizedre visszanyúló karrierjük során. A dalhoz forgatott videoklip két hete debütált a VEVO-n (http://youtu.be/POtv2wjoIHQ), és a számos filmből ismert Danny Trejo karakterszínész is közreműködik benne, akit többek közt a Robert Rodriguez féle Mariachi-stílusú Machete és From Dusk Til Dawn (Alkonyattól pirkadatig) filmekben láthattunk. Hannah Simone a „New Girl” című TV showból szintén szerepel a klipben.

A „Bulletproof Picasso” producere a Trainnel korábban is dolgozó Butch Walker volt, és a banda frontemberének, Pat Monahannek a jól megkülönböztethető zenei stílusok iránti rajongását tükrözi.

„Mindig is szerettem érzelmileg kapcsolatot teremteni az emberekkel a dalokon keresztül.” – mondja Monahan. „De szeretnék az emberek életébe is bekerülni ezzel az albummal. Nagyon izgatottak vagyunk a Bulletproof Picasso miatt, és alig várjuk, hogy előadhassunk néhány új dalt minden rajongónak.”

A Train élőben is bemutat néhány új dalt az album megjelenésének megünneplésére szeptemberben Los Angelesben, New Yorkban és szülővárosukban, San Franciscoban többek között. Számos nyári fesztivál dátumot és egyszeri fellépést is bejelentettek nemrég, köztük a Red Rocks amfiteátrumban Denverben, vagy épp a V Festivalon Nagy Britanniában.

Az albumon olyan további dalok hallhatóak, mint a lobbanékony címadó dal, a “Bulletproof Picasso”, a “Cadillac, Cadillac”, a “Just A Memory”, a “Give It All” és a “The Bridge” többek közt (a teljes, 12-dalos dallistát lásd alább).

A Train több mint 10 millió albumot és 30 millió dalt adott el világszerte, számos platina/arany minősítéssel rendelkeznek, 3 Grammy-díjat, 2 Billboard Music Award-ot és tucatnyi más elismerést és jelölést kaptak már.

Tehetségüknek köszönhetően, mellyel számos emlékezetes dalt alkottak már, melyek megragadták a hallgatók képzeletét, példa nélkül álló rádiós és közösségi média támogatást élveznek, ezért a nyolcszoros Grammy-díj jelölt bandát a lebilincselő, saját gyökereiből táplálkozó popzene hírnökeként tartják számon szerte a világon. Legutóbbi albumuk, a 2012-es „California 37” volt, melyen többek közt a „Drive By” című sláger is hallható, az a többszörös platinalemezes kislemez, mely Top10-be került 13 országban, és mely azóta is szerves részét képezi a Train setlistjének, mely számos olyan jellemző slágert vonultat fel, mint a Grammy-díj győztes klasszikus „Drops Of Jupiter (Tell Me)”, a listavezető „Meet Virginia” és a „Calling All Angels”. A banda egy másik Grammy-díjat is bezsebelt 2011-ben globális slágerükért, a „Hey, Soul Sister”-ért (mely #1 pozíciót ért el és 2010 legnagyobb példányszámban eladott kislemeze lett), mely 2009-es, többszörös platinalemezes albumukon, a „Save Me, San Francisco”-n található.

2011-ben a Train elindította saját vállalkozásait, a Save Me, San Francisco Wine Co.-t és a Save Me, San Francisco Chocolate Co.-t, mely a Family House nevű non-profit szervezetet is segíti, akik időszakos otthont biztosítanak olyan családok számára, akiknek súlyos beteg gyermekeit a Kaliforniai Egyetem San Francisco-i Benioff Gyermek Kórházában kezelnek.

 

Bulletproof Picasso dallista:

1.      Cadillac, Cadillac

2.      Bulletproof Picasso

3.      Angel In Blue Jeans

4.      Give It All

5.      Wonder What You’re Doing For The Rest Of Your Life

6.      Son Of A Prison Guard

7.      Just A Memory

8.      I’m Drinkin’ Tonight

9.      I Will Remember

10.   The Bridge

11.   Baby, Happy Birthday

12.   Don’t Grow Up So Fast

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból