One Direction – “You & I”

one direction

Megérkezett a One Direction legfrissebb kislemezdala, a “You & I” című érzelmes ballada. A dalt ugyanaz a szerzőcsapat írta, akiknek a “Story Of My Life” című slágerüket is köszönhetik. A dalhoz forgatott, érdekes technikai megoldást is tartalmazó videó múlt pénteken mutatkozott be a VEVO-n Ben Winston rendezésében (akivel a Best Song Ever és Story Of My Life klipeket is készítették), és már több mint 14 millió alkalommal nézték meg:

A kislemez május 25-én lát napvilágot digitális formában, és tartalmazni fog egy remixet is, melyet maga Liam Payne készített (Big Payno Remix), mely élete első remixe, valamint egy különleges duett verziót is, amivel a rajongók duettben énekelhetik el a dalt kedvenc bandájukkal. A banda egyébként Soundcloud csatornáján közzétette a dal sávjait is, így a rajongók is készíthetnek belőle remixet, melyek közül a legjobbakat Liam fogja közzétenni saját playlistjén.

Az IFPI nemrég a One Directiont nevezte meg 2013 legtöbb albumot eladó művészének a világon több mint 4 millió példányos eladásával a Midnight Memories című albumával (melyet mindössze 1 hónap és 1 hét alatt ért el, hiszen november 25-én jelent meg az album). Az album korábban megszerezte a legnagyobb példányszámban előrendelt album címét is az iTunes-on. Az album megjelenésekor #1 pozíciót ért el az amerikai albumlistán (mely sorban harmadik #1 albumhelyezésük volt, mellyel történelmet írtak), de további 31 országban is az eladási lista csúcsára értek, köztük Magyarországon is. Nagy Britanniában az év legnagyobb példányszámban elkelt albuma lett, és az elmúlt 3 év legmagasabb első heti eladását produkálta. Az idei évben nyertek két Brit Awardot, stadion turnéjuk pedig napokon belül kezdetét veszi Dél-Amerikában, majd Európába és Észak-Amerikába látogatnak.

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból