Shakira feat. Rihanna – “Can’t Remember To Forget You”

rihannashakira

A VILÁGSZTÁR SHAKIRA LELEPLEZI VADONATÚJ KISLEMEZÉT, A RIHANNA-VAL KÉSZÍTETT “CAN’T REMEMBER TO FORGET YOU”-T

MÁTÓL ELÉRHETŐ MINDEN DIGITÁLIS ÁRUHÁZBAN

AZ ÚJ ALBUM MEGJELENÉSE MÁRCIUS 25-RE VÁRHATÓ A SONY MUSIC GONDOZÁSÁBAN

A többszörös platinalemezes, Grammy-díjas énekes/dalszerző, filantróp, és előadóművész Shakira ma lerántja a leplet világszerte megjelenő vadonatúj kislemezéről, a Rihannával közösen előadott “Can’t Remember To Forget You”-ról, ami mától a világon mindenhol elérhető, a Sony Music gondozásában. Shakira soron következő albuma 2014. március 25-én lát napvilágot.

A kislemez ma debütált Ryan Seacrest “On-Air With Ryan Seacrest” című rádióműsorában, és ezzel párhuzamosan minden digitalis felületen elérhetővé vált.

A “Can’t Remember To Forget You” társszerzői Shakira és Rihanna, valamint John Hill, Tom Hull, Daniel Ledinsky, és Erik Hassle, a produceri munkákért pedig Shakira, John Hill és Kid Harpoon felelt.

Shakira és Rihanna is megosztotta a híreket és az új kislemez borítóját rajongóival a Twitteren és az Instagramon múlt héten:

Shakira jelenleg is a stúdióban készíti vadonatúj albumát, egy sor olyan neves közreműködővel, mint John Hill (Santigold, Jay Z, The Vaccines), Kid Harpoon (Florence + The Machine, Calvin Harris), Greg Kurstin (P!nk, Kelly Clarkson, Katy Perry), Steve Mac (Kelly Clarkson, One Direction), Mark Bright (Carrie Underwood, Rascal Flatts), Busbee (P!nk, Lady Antebellum, Katy Perry), és a The Messengers (Pitbull, Chris Brown, Christina Aguilera), melynek megjelenése március 25-én várható az RCA Records/Sony Latin Iberia/Sony Music gondozásában.

Karrierje során a kolumbiai énekes-dalszerző és Grammy díjas Shakira több mint 60 millió albumot adott el világszerte és számos díjat nyert, köztük két Grammy-t, nyolc Latin Grammy-t, négy World Music Awards, három American Music Awards és öt Billboard Music Awards díjat, csak hogy párat említsünk. Ő az egyetlen művész Dél-Amerikából, akinek a dala listavezető lett az Egyesült Államokban és az elmúlt évtized 20 legtöbb példányszámban elkelt slágeréből 4 is az ő nevéhez fűződik. 18 évesen megalapította a Pies Descalzos (Mezítláb) Alapítványt, ami jelenleg több mint hatezer elszegényedett gyermek oktatásáról és élelmezéséről gondoskodik Kolumbiában, de terjeszti ki munkáját más országokba is, köztük a nemrégiben Haitin és Dél-Afrikában indított projekteken keresztül. 2011 októberében Shakirát nevezték meg Obama elnök a Spanyolajkúak Kiváló Oktatásáért Felelős Tanácsadó Bizottságának egyik tagjaként. Shakira a “The Voice” negyedik évadának egyik mestereként a nemzet legjobb hangját kereste az NBC reality énekversenyének sikerszériájában, és ezen szerepében visszatér a műsor hatodik évadára is.

Can’t Remember To Forget You:

Tallóz a legérdekesebb műsorblokkunkból